Mer än en vanlig digital byrå.

Vi gillar tanken att vara olik alla andra. Att tänka lite ”outside the box”. Alla kundrelationer är genuina och unika. Vi vill alltid hjälpa våra kunder att skapa relevant innehåll som lockar riktad kundgrupp. Syns du inte – finns du inte brukar man säga inom marknadsföring och det förklarar en hel del.

Historia

AdBoost grundades under första kvartalet 2019 med en idé om att förbättra marknadsföringen för diverse olika företag. Vi märkte snabbt att det finns många utmärkta företag där ute, men som saknade den rätta taktiken för framgångsrik annonsering. När vi hittar nya kunder försöker vi oftast etablera en trygg och genuin relation där vi har regelbundna möten eller träffar. För att ett långsiktigt samarbete ska flyta på krävs det att bägge parter är bekväma.

Teamet bakom AdBoost

Lär känna oss! Hör av er på mejl eller slå en pling!

Leo Prim

Digital marknadsförare

Hela Leos uppväxt har präglats av e-handel och marknadsföring. En övervägande del av livet. Han har studerat den digitala marknaden i snart 6 år och därav kunnat ta fram många framgångsrika strategier. Med andra ord: Vårt geni.

Linus Månsson

Säljare / ekonomi

Att samarbeta med kunder är något som Linus är skicklig på. Han ser till att ni är trygga och uppdaterade under hela processen. En ärlig och genuin person med förståelse för affärsutveckling och kundbemötande.