Landningssidor

Landningssidor är en ny tjänst som AdBoost har utvecklat och förädlat. Att kunna ge kunder en unik chans att snabbt och enkelt kunna förvandla relevant trafik till konverteringar.

En mycket modern marknadsföringsmetod som ger mycket goda resultat

Att hitta en passande marknadsföringsmetod för ens företag är inte en lätt utmaning och det krävs mycket analysering för att hitta rätt. Genom att låta oss stå för en kampanjsida kan ni enkelt få in nya kunder utan att lyfta fingret. Låter bra, eller hur?

Landningssidor, eller kampanjsidor, som man också kan säga är ett otroligt kostnadseffektivt sätt att synas på internet. Framför allt är det Googles sökmotor man använder sig av. Genom att bygga en landningssida kan man snabbt nå höga placeringar på utvalda sökord. Ett jobb som är både tidskrävande men även kräver en hel del expertis. Därför erbjuder AdBoost dig detta. Det vill säga att AdBoost är duktiga på det de gör.

Vi värnar om alla våra kunder. Det vill säga att vi säljer till de som verkligen behöver det. AdBoost är lokaliserade i Borås men jobbar med kunder över hela Sverige.

Hur kommer min landningssida se ut?

Här kan du se en kort presentation om hur landningssidan är uppbyggd. Denna är helt utvecklad av vårt produktionsteam vilket betyder att den är både mycket unik. En snabbladdad och mobilvänlig landningssida. Länk till klippet

Spela videoklipp

Kompletta landningssidor

När AdBoost säljer landningssidor utgår priserna alltid från dessa kompletta paket. Därför rekommenderar AdBoost givetvis så många sökord som man bara kan eftersom det ger större chans till mer trafik. Notera att varje paket faktureras årsvis. Om ni vill säga upp tjänsten görs detta högst 1 månad innan nästa betalning. Då försvinner även landningssidan och dess innehåll eftersom ni inte längre betalar för den.

Baspaket

1495:-

per månad. Faktureras årsvis.

5 sökfraser
Support & underhåll
Hosting
Domän

Business

2495:-

per månad. Faktureras årsvis.

7 sökfraser
Support & underhåll
Hosting
Domän

Premium

2995:-

per månad. Faktureras årsvis.

10 sökfraser
Support & underhåll
Hosting
Domän

Varför välja landningssidor?

Varför bör man låta AdBoost utveckla en landningssida? Att gå miste om en landningssida är som att säga att man inte vill ha kunder. Ett skäl som nästan borde vara oacceptabelt. Med en otroligt ROI (return of investment) kommer denna tjänst, med andra ord, inte såra plånboken. Framförallt tar AdBoost hand om all underhåll och hosting vilket betyder att ni inte behöver tänka på det. Vi står även för domänen så slipper ni all hantering! Därmed är alla landningssidor SEO-optimerade, vilket är en självklarhet.

Landningssidor är för till exempel hantverkare som behöver kunna skicka ut offerter eller svara på potentiella kunders förfrågningar. Det vill säga att en tjänst av denna kaliber som endast kostar lite mer än ett mobilabonnemang, blir svår att toppa.

En landningssida fungerar på samma sätt som en hemsida gör, bara att den är extremt mycket snabbare och mobilvänlig.

Vanliga frågor

Vi har tagit fram en policy som tyvärr inte tillåter detta. Vi har optimerat din landningssida efter bästa möjliga faktorer och vid ändringar kan detta fallera. Vi reserverar oss för felskrivningar.

Efter att er landningssida har lanserats, kan det ta upp till 3 månader innan en hög placering har tilldelats. Hur som helst, kan man även se goda resultat redan efter 1 månad. Så det är väldigt olika.

I samband med lansering av er landningssida, tilldelas ni även ett konto i vår kundportal. Där ni kan se all information om er landningssida. Trafik, placering och annat gott!

Kort sagt tar det vanligtvis mellan 1-3 veckor.