Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring är något som är överlägset mätbart och mest träffsäkert. Att annonsera på Facebook/Instagram är otroligt effektivt och pålitligt. En mycket kostnadseffektiv marknadsföringsmetod.

Den mest populära marknadsföringsmetoden 2019 är utan tvekan social media marketing. Kanske mest för det är det enklaste verktyget för nybörjare. Det är inte svårt att göra en annons och visa det för relevant trafik. Det svåra är att optimera de och förvandla besökare till kunder. Många förväntar sig att de kan göra perfekta annonser själva, men istället förlorar de både tid och pengar. Vi är experter på detta och vi vet vad som fungerar.

Över 500+ köp!

Att annonsera på Facebook/Instagram är nästan ett måste 2019. Det finns över 6 miljoner svenskar på Facebook och där kunden är, ska företagen vara. Nyligen hjälpte vi en kund med e-handel att nå över 500 köp på en enda annons! CPC (Cost per Conversion) låg endast på 6kr vilket resulterar i mer vinst. Vi lyckades även få ut annonsen till över 110 000 personer. Personer som även var intresserade utav produkten.

30 000+ personer nådda

En kund vi har jobbat nära med har uppnått resultat som ledde till ökade konverteringar. Nedan kan du se 3 olika inlägg, varav 2 inlägg nådde ut till över 30 000 personer. Personer som även är intresserade av kundens produkter. Ni kan även se att 1 inlägg fick över 1000 unika länkklick till produkten.

Kompletta paket

Vi erbjuder många skräddarsydda lösningar. Men ibland är det lättare att bara välja ett komplett paket. Vilken är din perfekta plan?

Liten

1 annons i veckan (Facebook/Instagram)
Svar på kommentarer
Statistik
Annonskostnad ej inkluderat

Mellan

2 annonser i veckan (Facebook/Instagram)
Svar på kommentarer
Statistik
Annonskostnad upp till 3500:-

Stor

Valfritt antal annonser
Svar på kommentarer
Statistik
Annonskostnad upp till 6000:-
Social Media Management

Hur vi jobbar.

Att skapa optimerad annonser på Facebook respektive Instagram ger er möjligheten att välja exakt vilken målgrupp som ska fokuseras på.

Här kan du läsa mer om vad Social media marketing egentligen är.

Vill ni synas på Google utan långvarig SEO? Använd Google Ads för att locka relevant trafik.

Google själva har en egen informationssida om vad Google Ads är. Läs mer.

Vi tar kontroll över era sociala medier och förvandlar dessa kanaler till ett genuint varumärke.

Gör ni annonseringen själva? Låt oss analysera vad ni kan förbättra för att öka lönsamheten och skapa fler affärsmöjligheter.